Forespørsel om dåp

Orientering om dåpen

For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.

Velg kirke og to datoer der det er ledig plass. Lørenskog kirke står som 2 ulike kirker. Det er samme kirke, men disponeres av både Fjellhamar og Skårer menighet.
For dere er det det samme hvilken dere velger, og vi regner med at datoen er viktigere for dere.

I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen.

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.