Nå skjer det - orgelbyggerne fra Ryde&Berg tar de første målene

Orgelbygger Andes Hjortaas og organist Car-Andreas Næss inspiserer det gamle orgelet!

Dette er en historisk dag i Lørenskog kirkes historie. I dag kom aktører fra orgelbyggeriet Ryde&Berg AS for å ta de første målene til det nye orgelet. Dette blir et stort og etterlengtet musikalsk løft, sier kirkeverge Geir Haavemoen. Selv om pipene i det gamle orgelet fortsatt har sine kvaliteter, så har teknikken i orgelet skrantet lenge, fortsetter han.

- Lørenskog kirke er veldig egnet til små konserter og lokalet er veldig godt egnet til solister. Vi håper at med denne investeringen, så vil flere få øynene og ikke minst ørene opp for denne middelalderjuvelen. For Ryde&Berg er dette et prestisjeprosjekt sier daglig leder Jon-Villy Rydningen.

Vi vil komme med oppdateringer i hele byggeperioden, både på nettsider og på vår Instragramkonto. Følg med !